TS111
TS22
TS33

aplikasi

bab kita

Babagan deskripsi pabrik

factory

apa kita nindakake

Tishan Precision Filter Material Co., Ltd (TS FILTER) didegaké ing taun 2001 sing dumunung ing Hangzhou, China.Saiki, TS FILTER minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe ing China sing bisa nyedhiyakake macem-macem produk kanggo filtrasi cair lan gas, kayata catridges Filter, membran, kain Filter, tas Filter lan omah Filter.Produk kasebut akeh digunakake ing farmasi, panganan lan omben-omben, bahan kimia, elektronik, perawatan banyu lan industri liyane.

liyane >>

produk

Nyedhiyakake produk sing luwih apik

sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
icon

kabar

Nyedhiyakake produk sing luwih apik

news

TS @ Interphex Pameran

Sugeng rawuh!Hangzhou Tianshan Precision Filter Material Co., Ltd(TS Filter) melu ing Pameran Interphex ing Jacob K. Javits, New York, USA wiwit tanggal 21 nganti 23 Maret 2017, kanthi tujuan kanggo nggedhekake efek kuratif lan safety obat-obatan sing disaring.Kita bangga bisa ketemu karo keputusan ...

TS Filter Dirawuhi API...

Sugeng!"TS Filter" rawuh ing Pameran API ing Guangzhou China 26 Mei nganti 28 Mei 2021, sing utamane melu industri Bahan Farmasi Aktif.Kita duwe akeh diskusi sing apik lan migunani karo pengunjung saka industri farmasi ...
liyane >>

TS Filter Rawuh Fil...

TS Filter rawuh ing Pameran Filtech ing Cologne Hangzhou Tianshan Precision Filter material Co., Ltd (TS Filter) wis rawuh ing Pameran Filtech ing Koelnmesse, Cologne, Jerman saka 22 nganti 24 Oktober 2019, sing dianakake kanggo nyaring lapangan ing kabeh industri We h ...
liyane >>