nybanner

Babagan Kita

Babagan TS Filter

Tianshan Precision Filter Material Co.,Ltd

Tianshan Precision Filter Material Co., Ltd (TS FILTER) didegaké ing taun 2001 sing dumunung ing Hangzhou, China.Saiki, TS FILTER minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe ing China sing bisa nyedhiyakake macem-macem produk kanggo filtrasi cair lan gas, kayata catridges Filter, membran, kain Filter, tas Filter lan omah Filter.Produk kasebut akeh digunakake ing farmasi, panganan lan omben-omben, bahan kimia, elektronik, perawatan banyu lan industri liyane.

6065d019

Didegaké ing >>> 2001

Proses Produksi +

Tingkat lanjut global

Wiwit madegé, Tianshan tansah netepi kanggo nggawe tingkat majeng global produk filtrasi minangka tugas sawijining, kanggo nggawe nilai anyar saka perusahaan nyaring China minangka misi, kanggo nyedhiyani filtrasi profesional, misahake lan dimurnèkaké solusi kanggo pelanggan domestik lan manca.

Bengkel lan peralatan produksi test ing TS Filter disetujoni dening GMP kaping pirang-pirang, kapasitas produksi bisa nyukupi kabutuhan macem-macem industri.TS Filter uga fokus ing nggawa teknologi canggih lan fasilitas produksi, dirancang lan dikembangaké kabeh jinis Filter, output taunan ing ndhuwur ing industri sawijining.

Nyedhiyakake produk sing luwih apik >>>

safety produk

Swara taun, TS Filter dileksanakake sistem kualitas internasional ISO strictly, ngleksanakake sistem manajemen kualitas saindhenging kabèh proses produksi uga dodolan, dirumuske lan digawa metu standar technical miturut kabutuhan beda industri.

Kabeh saringan ing perusahaan wis lulus tes panguwasa pangujian pihak katelu sing misuwur, kayata SGS, IFTS lan liya-liyane, kanggo njamin produk sing digunakake kanthi aman.

Ing mangsa ngarep, Hangzhou TS Filter bakal tetep adhering kanggo nilai inti saka "Profesi Safety, inovasi, integritas", nyediakake produk kualitas sing luwih lan layanan luwih efektif, lan nggawe kontribusi anyar kanggo inovasi saka Filter.

Profesional safety, inovasi, integritas >

Nerapake standar teknis kanthi ketat >