nybanner

Industri Kimia

Industri Kimia

Tinta minangka cairan utawa tempel sing ngemot pigmen utawa pewarna lan digunakake kanggo menehi warna permukaan kanggo ngasilake gambar, teks, utawa desain.Tinta bisa dadi medium komplèks, kasusun saka pelarut, pigmen, pewarna, resin, pelumas, pelarut, surfaktan, bahan-bahan khusus, partiulat fluoresensi, lan bahan liyane.Komponen tinta nyedhiyakake akeh tujuan;operator tinta kang, colorants, lan aditif liyane mengaruhi aliran lan kekandelan saka mangsi lan katon nalika garing.

Ana macem-macem jinis tinta sing duwe sifat beda kanggo operator tinta sing beda-beda utamane kalebu tinta cetak jinis resin, tinta pelarut, tinta berbasis banyu, lan tinta UV.

Tujuan Filtering:
1. Copot partikel koloid lan impurities ing tinta.
2. Copot partikel gedhe lan njaga pewarna kanggo njamin kualitas tinta.

Syarat Filter:
1.Pembubaran Low ora mundhut dielektrik
2.Efektif mbusak partikel lan tetep colorants.
3.Tingkat aliran dhuwur, struktur stabil, kemampuan nyaring kuwat kang ketemu produksi massal tinta.
4. Kemampuan penylametan sing kuwat, umur layanan sing dawa, ora ana partikel ing hilir nalika mundhak tingkat aliran lan tekanan.

Rekomendasi nyaring:

NO.

langkah nyaring

Rekomendasi Filter

1

pra-filtrasi

Tas FB/filter

2

panyaring tliti

DPP/IPP/RPP

3

panyaring tliti

PN/PNN/IHPF (filter kapsul)

Diagram proses:

fwfqf