nybanner

Industri Pangan & Minuman

bir

Bahan mentah bir: Barley, banyu seduh, hop, ragi lan pati mentah tambahan (jagung, beras, barley, gandum, lan liya-liyane) lan bahan mentah sekunder kayata gula.

Produksi bir kalebu Malting / manufaktur paling awon, pra-fermentasi, fermentasi, sterilisasi filtrasi, kemasan lan sawetara proses liyane.

Tujuan filtrasi:

1.Brewing banyu: njabut partikel, mikroorganisme etc, njamin kualitas banyu
2. Brewing gas: mbusak partikel, mikroorganisme.
3.Campuran banyu lan roh: mbusak padatan sing digantung, pasta (protein, karbohidrat lan campuran liyane), mikroorganisme

Syarat filtrasi:

1. Tingkat aliran dhuwur lan efisiensi filtrasi sing apik.
2. filtrasi resik apik lan wektu layanan urip dawa.
3. Low naleni lan adsporption.

Rencana filtrasi:

savq

anggur

Anggur minangka jinis minuman roh, sing digawe saka anggur seger utawa jus anggur.Iku kalebu anggur abang / anggur putih.Sing pertama direndhem lan difermentasi dening anggur abang kanthi kulit .Ing pungkasan digawe saka jus anggur fermentatif.

Tujuan filtrasi:
1. Mbusak partikel lan Kekeruhan (protein, karbohidrat, pektin, lsp.)
2. Njabut ragi, bakteri etc microorganism, Ngapikake kualitas anggur.

Tujuan filtrasi:
1. Dhuwur rereget nyekeli.
Kemampuan 2.Good interception Mikrobiologi lan duwe wektu layanan dawa.
3.Low naleni lan adsporttion.

Rencana filtrasi:

vxcw

Teknologi filtrasi:

sb12