nybanner

Laboratorium

Pemantauan & Analisis Lingkungan kanggo Udara lan Banyu

Kontaminasi partikel minangka masalah gedhe ing jagad iki.Para ilmuwan kudu ngumpulake partikel ing udhara utawa banyu kanggo ngawasi lingkungan, analisis lan ramalan cuaca.TS Products bisa mbantu solusi kanggo cairan lan Air.

Filtrasi Solusi Banyu & Organik

Nalika sampeyan kudu mbusak utawa ngumpulake rereged saka solusi banyu utawa organik, macem-macem jinis membran kalebu PES, Nylon, MCE, PVDF, PTFE, ukuran pori kiro-kiro saka 0.04 µm kanggo 10 µm, constructions bisa nyukupi kabutuhan.

Lab Water Purification

Sistem perawatan banyu laboratorium bisa ngasilake banyu sing bermutu kayata banyu sing didemit, banyu sing lembut, banyu ultrapure, lsp. Membran panyaring produk TS, saringan syringe lan saringan kapsul bisa digunakake ing sistem pemurnian kasebut.

Persiapan Sampel

Sampel lan buffer kudu disaring ing sistem HPLC, LC / MS lan GC / MS, sing bisa entuk asil sing luwih apik, nglindhungi instrumen lan ndawakake umur kolom.membran TS filter, saringan syringe;Unit panyaring dirancang lan diprodhuksi kanggo nyukupi kabutuhan kasebut.Produk kasebut nduweni volume sing bisa diekstrak sithik, volume ditahan sing sithik, gampang digunakake.