nybanner

Industri Mikroelektronik

kimia elektronik

Bahan kimia elektronik: uga dikenal minangka bahan kimia elektronik.Umume nuduhake industri elektronik nggunakake bahan kimia khusus lan bahan kimia, ucapake: komponen elektronik, papan sirkuit cetak, kabeh jinis bahan kimia lan bahan sing digunakake ing pengepakan & produksi produk industri lan konsumen.Padha bisa dipérang dadi item ing ngisor iki dening macem-macem aplikasi: Papan basa, photoresist, bahan kimia electroplating, bahan encapsulating, reagen kemurnian dhuwur, gas khusus, pelarut, reresik, agen doping sadurunge reresik, topeng solder, asam lan caustic, adhesives khusus elektronik lan tambahan. bahan kimia elektronik macem-macem, requirement kualitas dhuwur, dosis cilik, dhuwur nuntut saka syarat karesikan lingkungan, nganyari produk cepet, inflow net gedhe, dhuwur nilai-ditambahake, etc. pengembangan teknologi micro machining.

Tujuan filtrasi:kanggo mbusak partikel lan impurities koloid;

Syarat filtrasi:
1. Amarga adi filtrasi viskositas dhuwur, omah Filter biasane kudu bisa nahan tekanan dhuwur & kekuatan mechanical
2. materi Filter kudu kompatibilitas apik;
3. Efisiensi filtrasi sing apik kanggo ngilangi partikel lan impurities koloid.

Konfigurasi filtrasi:

Tahap filtrasi

Solusi sing Disaranake

prefiltrasi

FB

filtrasi kaping 2

DPP/IPP/RPP

filtrasi kaping 3

DHPF/DHPV

vvwq12

Papan sirkuit cetak teknologi proses kuning

Papan sirkuit PCB uga disebut papan sirkuit dicithak, iku panyedhiya sambungan listrik ing komponen elektronik.Miturut lapisan Papan sirkuit, bisa dipérang dadi panel siji, panel pindho, Papan papat lapisan, Papan 6 lapisan lan Papan sirkuit multilayer liyane.

Tujuan filtrasi:kanggo mbusak partikel lan impurities koloid ing banyu utawa cairan;

Syarat filtrasi:
1. Tingkat aliran dhuwur, kekuatan mekanik sing dhuwur, umur migunani sing dawa.
2. Efisiensi filtrasi sing apik.

Konfigurasi filtrasi:

Tahap filtrasi Solusi sing Disaranake
Prefiltrasi CP/SS
filtrasi presisi Filter IPS / RPP / Kapsul

Prosedur filtrasi:

12dv12r

Prosedur filtrasi Cairan polishing

CMP, tegese Chemical Mechanical Polishing.Peralatan lan bahan konsumsi sing diadopsi ing teknologi CMP kalebu: mesin polishing, tempel polishing, pad polishing, sawise peralatan reresik CMP, peralatan deteksi titik akhir polishing lan peralatan kontrol proses, perawatan sampah lan peralatan uji coba, lsp.
Solusi polishing CMP minangka produk polishing logam kemurnian dhuwur & kurang ionik kanthi proses khusus bahan baku bubuk silikon kemurnian dhuwur.Digunakake sacara wiyar ing polishing planarisasi dhuwur nanoscale material.

Tujuan filtrasi:kanggo mbusak partikel lan impurities koloid;

Syarat filtrasi:
1. Low Soluble zat saka media Filter, ora mundhut medium
2. Kemampuan apik kanggo mbusak impurities, umur dawa migunani.
3. Tingkat aliran dhuwur, kekuatan mekanik sing dhuwur

Konfigurasi filtrasi:

Tahap filtrasi

Solusi sing Disaranake

Prefiltrasi

CP/RPP

filtrasi tliti

IPS/IPF/PN/PNN

Prosedur filtrasi:

be