nybanner

Kabar

  • TS Filter Rawuh ing Pameran API 2021 Sukses

    Sugeng!"TS Filter" rawuh ing Pameran API ing Guangzhou China 26 Mei nganti 28 Mei 2021, sing utamane melu industri Bahan Farmasi Aktif.Kita duwe akeh diskusi sing apik lan migunani karo pengunjung saka industri farmasi ...
    Waca liyane
  • TS Filter Rawuh ing Pameran Filtech Sukses

    TS Filter rawuh ing Pameran Filtech ing Cologne Hangzhou Tianshan Precision Filter material Co., Ltd (TS Filter) wis rawuh ing Pameran Filtech ing Koelnmesse, Cologne, Jerman saka 22 nganti 24 Oktober 2019, sing dianakake kanggo nyaring lapangan ing kabeh industri We h ...
    Waca liyane
  • TS Filter Rawuh ing Pameran Achema Sukses

    Sugeng!"TS Filter" rawuh ing Pameran Achema ing Frankfurt am Main, Jerman saka 11rst kanggo 15th Juni 2018. ACHEMA pameran 2018 inti mromosiaken komunikasi lan kerjasama antarane manufaktur lan pangguna ing kimia, pharmaceutical lan pangan lapangan ...
    Waca liyane
  • TS @ Interphex Pameran

    Sugeng rawuh!Hangzhou Tianshan Precision Filter Material Co., Ltd(TS Filter) melu ing Pameran Interphex ing Jacob K. Javits, New York, USA wiwit tanggal 21 nganti 23 Maret 2017, kanthi tujuan kanggo nggedhekake efek kuratif lan safety obat-obatan sing disaring.Kita bangga bisa ketemu karo keputusan ...
    Waca liyane