nybanner

Perawatan banyu

Banyu resik

Banyu murni nuduhake banyu tanpa impurities, yaiku.Banyu sing diresiki utawa banyu sing resik.Iku murni, resik lan ora ngemot impurities lan bakteri.Banyu murni digawe saka sumber banyu kang wis disaring utawa diproses liwat electrodialyzer cara, ion exchange cara, reverse osmosis lan distilasi, lan disegel ing wadhah.Ora ana warna lan transparan lan ora ana aditif lan bisa diombe langsung. Banyu ruangan lan banyu suling ing pasar kalebu banyu murni.

Tujuan filtrasi:
1. Mbusak partikel, padatan sing digantung lan ion sing mbebayani.
2. Mbusak mikroorganisme.

Syarat filtrasi:
1. Ora ana serat shedding lan ora ana adesif ing saringan.
2. Filter duwe tingkat aliran gedhe, kekuatan dhuwur lan wektu urip dawa.
3. Filter kudu duwe efek njabut bakteri apik.

Konfigurasi filtrasi:

Proses filtrasi Rekomendasi
filtrasi presisi IPP/RPP
Filtrasi pungkasan DHPV/STP/STS/TI

Proses filtrasi:

43sa21

Banyu ultra resik

Kabeh sistem peralatan perawatan banyu ultrapure digawe saka bahan stainless steel, lan piranti sterilisasi kudu dilengkapi sadurunge saben titik konsumsi banyu.

Tujuan filtrasi:
1. Mbusak partikel, barang padhet sing digantung lan zat kaya sele.
2. Mbusak mikroorganisme.

Syarat filtrasi:
Filter 1.The kudu extractables kurang lan ora shedding serat.
2. Filter duwe tingkat aliran gedhe, kekuatan dhuwur lan wektu urip dawa.
3. Filter kudu duwe efek njabut bakteri apik.

Konfigurasi filtrasi:

Proses filtrasi Rekomendasi
filtrasi njaga CP
filtrasi presisi RPP/IPP
filtrasi pungkasan IPS

Proses filtrasi:

SD12AS